Скальська гімназія Вінницького району Вінницької області
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
05 Травня 2024 р

Відпрацювання вмінь

25 квітня 2024 року в нашій гімназії пройшов День цивільного захисту. Основна мета заходу – вироблення алгоритму ефективних дій безпеки життєдіяльності у дітей під час надзвичайних ситуацій техногенного або природного характеру. Учні та працівники  закладу вдосконалили свої теоретичні знання та практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти, щоб захистити своє життя і здоров’я.

О 8.20  відбувся збір керівного складу штабу цивільного захисту і було проведено навчання серед працівників закладу.
Для учнів початкових класів було проведено гру-змагання, з метою вдосконалення вмінь , як правильно  діяти при надзвичайній ситуації.
Команди учнів 5-9-х класів змагалися у тематичному квесті. Вони продемонстрували свої вміння працювати в команді, гарну пам’ять, увагу, активність та головне – глибокі знання та вміння швидко їх застосовувати.Учні 6-9 класів виготовляли ватно-марлеві пов'язки, учні 8-9 класу вчились надавати першу домедичну допомогу.
Завершальним етапом була евакуація із приміщення закладу  та практичні навички щодо використання вогнегасника. Всі учні та працівники гімназії продемонстрували обізнаність і підготовку з цивільного захисту населення в разі надзвичайних ситуацій.

          

                  

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *