Скальська гімназія Вінницького району Вінницької області
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
26 Квітня 2024 р

Чому в нас часом болять зуби.

Ранкова зустріч – це запланована, структурована зустріч, яка займає важливе місце в повсякденному розкладі діяльності класу, де панує атмосфера піклування та відповідальності. Розпочинається вона з вітання. Вітання і щирі побажання від друзів і вчителя створюють спокійний і розважливий настрій для наступного етапу.

Щоденні новини допомагають дітям тренувати навчальні навички, розвивати соціальні навички. Учні діляться своїми фенологічними спостереженнями.

Обмін інформацією. Перегляд  фото з  красивими усмішками є стимулом для учнів і собі мати такі ж. Але діти розуміють, що не кожна людина має такі красиві усмішки. Чому? Це пояснює відеоролик "Чому в нас часом болять зуби?"

Для більшого розуміння вивченого відбувається читання і обговорення вірша "Як у нашої Люби розболілися зуби..." Учні розуміють і висловлюють свої думки з приводу причин  виникнення хвороб зубів. Закріплюють розуміння вивченого, використовуючи лего - пошук істинних і хибних висловлювань. з'ясовують, що процес руйнування зубів називають - карієсом.

 

Наступний етап - об'єднання у пари і вибір продуктів: 1- корисних для зубів, 2- шкідливих. Учні роблять висновок: які продукти шкодять зубам, а які є корисними для них.

             ?

Працюємо в зошитах. Даємо відповідь на запитання: "Чому в нас часом болять зуби?" Обговорюємо  записані відповіді.

Втома- -не найкращий помічник під час навчального процесу. Руханка - надасть дітям сил і енергії активно працювати протягом усього уроку.

Працюємо з відеопрезентацією. відгадуємо загадки про зуби. Далі відбувається знайомство з ротовою порожниною на основі відео. Учні обговорюють значення кожного зуба і необхідність їх якісного чищення.

За допомогою досліду з мушлею учні з'ясовують чому руйнується емаль зубів.

Закріплюють вивчене виконанням завдань у зошиті та обговоренням вивченого. Оцінюють свою роботу на уроці.

 

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *