Скальська гімназія Вінницького району Вінницької області
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
16 Квітня 2024 р

Ми вдячні Вам довіку

День захисника України — свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва. З 2015 року є державним святомСвято встановлене 14 жовтня 2014 р. указом Президента України Петра Порошенка з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості.

В нашій школі теж було проведено загальношкільну лінійку щоб вшанувати всіх теперішніх та майбутніх захисників України. Особливими гостями в цей день були воїни-односельчани, що цими днями повернулися із зони АТО: Никонюк Анатолій та Уманець Микола. Ще й завітали вони не з пустими руками, а принесли дітям чимало солодощів, як подяку за підтримку (листи, посилки) за час перебування на службі.

Тому для особливих гостей і лінійка проходила по особливому. А це і слова вдячності, і вітання, і пісні, і вірші, і хвилина пам'яті про тих що вже не посеред нас. Особливими подарунками для воїнів були виготовлені дітьми власноруч вітальні листівки 

А  ще конкурси.

 

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *