Скальська гімназія Вінницького району Вінницької області
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
25 Квітня 2024 р

Благодійність

Доблесть і честь солдатів і офіцерів - в цьому справжня сила будь-якої армії та українські військовослужбовці зберегли все це і примножили. Український воїн - надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність далеко не порожній звук.
У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу наших славних військовослужбовців, ветеранів і новобранців, солдатів і офіцерів, генералів та адміралів, бажаємо їм міцного фізичного здоров’я,  надійних тилів, кохання і всіх благ! Божих благословень Вам і Вашим родинам! Зі святом!
 
До цього дня  в школі було проведено акцію по збору коштів для поранених воїнів АТО. Було зібрано 1350 гривень та передано пораненому військовослужбовцю Карасю Павлові з Козятинщини, який перебуває на лікуванні в Вінницькому військовому госпіталі з осколковим пораненням лівої ноги, яке отримав  в бою під Зайцевим.
Ми бажаємо Павлові і всім військовослужбовцям, які перебувають зараз в зоні АТО, на лікуванні чи  на службі здоровя, щастя, сімейного благополуччя і мирного неба.
За нашу рідну Україну,
    Що зберегли за всі віки -
    Низький уклін і тричі "СЛАВА!"
    Українські захисники!
 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *