Скальська гімназія Вінницького району Вінницької області
Оратівська громада, Вінницька область
Освітній портал оратівського району Підписатися на новини
29 Березня 2024 р

Євроінтеграція- використання позитивного досвіду європейських країн

День Європи в Україні покликаний відзначити єдність між українцями та іншими культурами в Європі. Традиційно, він відзначається в треті вихідні травня.

У вітальній промові президента України В.Зеленського прозвучали слова, які кожен українець повинен використовувати як мантру: "Давайте робити так, щоб День Європи був у нас кожного дня"      «Сьогодні ми відзначаємо особливе свято – День Європи. Впевнений, що «Україна – це Європа» не повинно стати просто формальним гаслом, яке ми згадуємо раз на рік. Це має бути частиною нашої свідомості», - зауважив президент. На його переконання, Європа – це насамперед спосіб мислення. «Європа починається з кожного з нас. З кожного громадянина. З дотримання законів, сплати податків, захисту демократичних цінностей та громадянського суспільства, вільного волевиявлення, свободи слова, думки та віросповідання, рівності та поваги. З «алергії» на те, щоб брати чи давати хабарі, з правильно запаркованого авто та недопалка, викинутого у смітник."- сказав Зеленський.

Європа це чудові місця, які треба побачити, вирушити в подорож по Європі легко! Тому вперед, щоб побачити і сказати це Моя Європа! Відеоекскурсії та екскурсії онлайн:

Топ-10 найкращих віртуальних екскурсій у світі

Віртуальна подорож "Європа нашими очима"

Віртуальна подорож Європою

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *